Levertijd

Bij elk product staat de bezorgdatum vermeld in groene letters:

✓ Bezorgd: dag van de week / dag / maand

De bezorgdatum wijzigt om 15:00 uur. In je orderbevestiging wordt deze datum bevestigd.

Bezorgd door PostNL

Je bestelling wordt verstuurd met PostNL. De bezorg datum staat bij elk product vermeld. Deze wijzigt elke werkdag om 15:00 uur. Als je bestelling is verstuurd ontvang je een Track&Trace code zodat je deze online kunt volgen.

blank

Haal je pakket op bij een PostNL-punt

Weinig thuis? Laat je pakket dan bezorgen bij een PostNL-punt in de buurt. Ook als een pakket al onderweg is kunnen we het vaak nog voor je afgeven bij een PostNL-punt. Deze bezorgoptie, die niets extra’s kost, geeft jou altijd de mogelijkheid om pakket zelf op te halen. Met ruim 3650 afhaalpunten in heel Nederland en 800 punten in België, zit er namelijk altijd een in de buurt. Onder andere bij Albert Heijn, Bruna, Jumbo en Primera.

Afhalen in Ede

Om niet afhankelijk te zijn van PostNL kun je jouw bestelling ook afhalen in Ede (Gelderland). Als je bestelling gereed is ontvang je hiervan bericht alsmede een pincode voor het slot van de afhaalbox naast onze ingang. Je kunt je bestelling dan afhalen wanneer jou dat uitkomt. De bezorgdatum wordt dan de afhaaldatum.

Tarieven

LandTariefBezorgtijd
Nederland€ 4,951
België€ 11,001-2
Luxemburg€ 14,552

Belangrijk!

Onder normale omstandigheden is deze bezorgdatum zeker haalbaar maar dat kunnen we helaas niet 100% garanderen. Voor tijdige bezorging ben je immers ook afhankelijk van PostNL. Bedrukt textiel kan om die reden dan ook niet geretourneerd worden, houd daar rekening mee. Bij producten met verschillende levertijden geldt altijd de latere bezorgdatum.

Winkelwagen
Scroll naar top