T-shirt bezorgd door PostNL of DHL

Bezorgd door PostNL of DHL

Je bestelling wordt verstuurd met PostNL of DHL. Als je bestelling is verstuurd ontvang je een Track&Trace code zodat je deze online kunt volgen.

Bij elk product staat de bezorgdatum vermeld in groene letters:
✓ weekdag / dag / maand
De bezorgdatum* wijzigt om 15:00 uur. De bezorgdatum wordt ook vermeld in de orderbevestiging.

T-shirt ophalen bij afhaalpunt

Haal je pakket op bij een PostNL-punt

Weinig thuis? Laat je pakket dan bezorgen bij een PostNL-punt in de buurt. Deze bezorgoptie geeft jou de mogelijkheid om het pakket zelf op te halen. Met ruim 3650 afhaalpunten in heel Nederland en 800 punten in België, zit er namelijk altijd een in de buurt. Voor het afhalen bij een PostNL-punt rekenen wij een toeslag van €2,-. Standaard rekenen wij namelijk het laagste verzendtarief van €4,95 (brievenbuspakketje). Wil je je bestelling afhalen bij een PostNL-punt dan kan deze niet anders dan als pakket verstuurd worden; €6,95.

Afhalen in Ede

Om niet afhankelijk te zijn van PostNL kun je jouw bestelling ook afhalen in Ede (Gelderland). Hiervoor berekenen wij geen kosten. Als je bestelling gereed is ontvang je hiervan bericht alsmede een pincode voor het slot van de afhaalkluis naast onze ingang. Je kunt je bestelling dan afhalen wanneer jou dat uitkomt. De bezorgdatum wordt dan de afhaaldatum.

Waarom geen gratis verzending meer?

Wij bieden geen gratis verzending meer aan omdat de almaar stijgende kosten die gemaakt worden voor het verzenden en verpakken op de een of andere manier wél betaald moeten worden. Wij vinden het niet eerlijk deze kosten door te berekenen in onze T-shirts. Zo zou iemand die meer T-shirts besteld uiteindelijk ook meer voor verzendkosten betaald hebben.

Milieuvriendelijke verpakking

Je bestelling wordt standaard verstuurd in een bruine onbedrukte doos of brievenbusdoos van gerecycled karton. Er zit geen factuur, pakbon, flyer of ander reclame materiaal in de doos. Voor grotere bestellingen hergebruiken wij de kartonnen dozen van onze fabrikanten. De verpakking kan bij het oud papier.

*Onder normale omstandigheden is de bezorgdatum zeker haalbaar maar dat kunnen we helaas niet 100% garanderen. Voor tijdige bezorging ben je immers ook afhankelijk van PostNL. Bedrukt textiel kan om die reden dan ook niet geretourneerd worden. Houd daar rekening mee.

Winkelwagen