Winkelmandje

T-shirt met tekst bedrukken

T-shirt met tekst bedrukken

T-shirt met tekst bedrukken vanaf 1 exemplaar. Keuze uit 44 lettertypen en 23 drukkleuren. Cursief, vet of tekst in een boog. Voeg borduur effecten aan je tekst toe, keuze uit 16 patronen. Ons tekenprogramma heeft deze opties allemaal. Op deze pagina wordt uitgelegd hoe je dat kunt doen. Als voorbeeld nemen we het Orginal T-shirt van Fruit of the Loom. Uiteraard is tekst bedrukken ook mogelijk op hoodies, polo's, sweaters en baseball caps.


T-shirt met tekst

Tekst zetten

In het tekenprogramma vind je aan de linkerzijde een button 'Tekst'. Automatisch wordt de tekst 'Hallo' geplaatst op het T-shirt. Nu kun je eigen tekst opgeven in het venster dat aan de rechterzijde is geopend. Veel opties spreken voor zich zoals Bold (B), Cursief (I) en Onderstreept (T). Net als links uitlijnen, rechts uitlijnen en centreren. Je selecteert in dit venster ook het lettertype, standaard wordt het lettertype 'Audiowide' geselecteerd. Naast deze optie vind je de mogelijkheid om de kleur te wijzigen. De geselecteerde standaard kleur is grijs.

Tekst in een boog drukken

Tekst in een boog

Nadat je tekst hebt gezet kun je in hetzelfde venster tekst in een boog laten drukken. Gebruik hiervoor de 'Tekstcurve'. Dit is een slider onderaan het venster dat je kunt bewegen naargelang de gewenste afmeting. Meer naar links is een mindere boog en helemaal naar rechts verschoven dan wordt je tekst in een cirkel gedrukt. Gebruik je veel leestekens dan wordt de cirkel groter gemaakt. De tekst kan ook in tegengestelde richting worden gedrukt, vink dan 'Omgekeerd' aan. Je ziet direct het resultaat.

Tekst patronen

Tekst met patroon

Een leuke mogelijkheid die onlangs is toegevoegd is de optie 'Patroon'. Deze button vind je helemaal onderaan het venster. Zo kun je een borduurpatroon aan je tekst geven. Deze optie wordt ook wel gebruikt om exclusiviteit aan een rugnummer te geven. Let op! Is je tekst wit dan is het te kiezen patroon niet zichtbaar in het venster. Kies dan even voor een andere kleur en selecteer weer wit als je een keuze hebt gemaakt.

Tekst bold en cursief

Cursief, Bold en onderstrepen

De opties Bold (B), Cursief (I) en Onderstreept (T) zijn te vinden onder het Lettertype. Hiernaast vind je links uitlijnen, rechts uitlijnen en centreren. Vink je 'Ontgrendelen' aan dan kun je tekst in elkaar en uit elkaar trekken. Je kunt je tekst ook omlijnen en roteren. Deze opties vind je boven de tekstcurve.

En, wat kost dit allemaal?

Het zal je misschien verbazen dat de prijs niet afhankelijk is van het aantal leestekens dat je gebruikt maar van het drukformaat dat je kiest.

A3 (297 x 420 mm) €9,00 per drukzijde
A4 (210 x 297 mm) €7,50 per drukzijde
A5 (148,5 x 210 mm) €6,00 per drukzijde
A6 (105 x 148,5 mm) €4,50 per drukzijde

Wat ons betreft laat je een gedicht afdrukken op A6 formaat. Ook maakt het aantal lettertypen en drukkleuren niet uit. Moet ik dan een drukformaat selecteren? Nee hoor, de kostprijs inclusief T-shirt wordt direct berekend. Vergroot je het ontwerp van A4 naar A3 dan wordt de prijs automatisch verhoogd. Vind je dit te duur worden dan verklein je gewoon weer het ontwerp. Jij bepaald dus mede de prijs. Kies uit een van de Original T-shirts hieronder en klik vervolgens op de blauwe button 'Begin met ontwerpen' en speel er eens mee. Dat kost niets, wat het T-shirt uiteindelijk kost staat er keurig naast. Ook kun je het ontwerp gratis downloaden, hiervoor is géén account of bestelling nodig. Of deel je ontwerp via Facebook en laat je vrienden en vriendinnen er ook een bestellen met hun eigen naam en in hun eigen maat.Dames Original T-shirt bedrukken ontwerpen vanaf 1 exemplaar. Bedruk deze Dames Original T-shirt met tekst, foto, logo of eigen ontwerp | 100% katoen, Heather Grey 97% katoen/ 3% polyster | Wit - 135 grams/m2 | Kleur - 145 grams/m2...
Dinsdag, 22 juni
€4,75 Ex. BTW:€3,93
Kinder T-shirt bedrukken ontwerpen vanaf 1 exemplaar. Bedruk dit Original T-shirt van Fruit of the Loom met tekst, foto, logo of eigen ontwerp | 100% katoen, Heather Grey 97% katoen, 3% polyester | Wit - 160 grams/m2 | Kleur - 165 grams/m2...
Dinsdag, 22 juni
€4,50 Ex. BTW:€3,72
Original T-shirt bedrukken en ontwerpen vanaf 1 exemplaar. Bedruk deze Original T-shirt met tekst, foto, logo of eigen ontwerp | 100% katoen, Ash 99% katoen/ 1% polyester, Heather Grey 97% katoen/ 3% polyester | Wit - 135 grams/m2 | Kleur - 145 grams/m2...
Dinsdag, 22 juni
€4,75 Ex. BTW:€3,93
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3
T-shirtsonline gebruikt cookies om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Meer...