Winkelmandje

T-shirt met foto bedrukken

T-shirt met foto bedrukken

T-shirt met foto bedrukken vanaf 1 exemplaar. Leuk als geschenk of herinnering aan dat te gekke concert of die fantastische vakantie. In ons tekenprogramma hebben we een koppeling gemaakt zodat je foto's direct kunt uploaden vanuit je Facebook of Instagram account. Een foto uploaden vanuit je eigen bibliotheek kan natuurlijk ook. Wees voorzichtig met foto's die je van het internet download. Vaak zit daar een copyright op, vraag de fotograaf om toestemming. Je kunt meerdere foto's uploaden en allerlei filters toepassen of een uitsnede van de foto maken. Hierna leggen wij uit hoe je dat kunt doen. In 2010 kwam T-shirtsonline.nl goed uit de bus bij een test van Tros Radar (link). Dat is inderdaad alweer 11 jaar geleden maar de kwaliteit is nog steeds hetzelfde. Of misschien wel beter, het T-shirt is anno 2021 van Fruit of the Loom en bijna 50% goedkoper! We bedrukken de foto inmiddels met een textielprinter, direct op het T-shirt, er is geen transparante coating meer zichtbaar en je voelt de print niet. Heel elastisch ook. Test het zelf en bestel er een, ze kosten maar €7,50 per stuk incl. T-shirt en beoordeel ons zelf (link). Welke filters je toepast, er tekst bij plaatst of 10 foto's upload voor een collage dat maakt ons niet uit, het is bij de prijs inbegrepen.Foto upload

Uploaden

Aan de linkerzijde van het tekenprogramma vind je de button 'Uploaden'. Het upload venster wordt aan de rechterzijde geopend en je kunt een foto uploaden vanuit je eigen bibliotheek. Je kunt ook rechtstreeks foto's vanuit je Facebook of Instagram account uploaden. Klik op een van de buttons en login.

Foto filter

Filters

Selecteer de foto op het T-shirt en het venster opent zich nogmaals. Nu heb je de keus om een filter toe te passen. In dit voorbeeld kiezen we voor een zwart-wit filter. Je hebt keuze uit 8 filters. Een kleine preview is al zichtbaar om je keuze makkelijker te maken.

Foto bijsnijden

Bijsnijden

Wil je maar een gedeelte van de foto afdrukken dan kan dat ook. Klik op de button 'Snij bij' en selecteer wat je wilt bijsnijden. Klik vervolgens op de zwarte 'V' button.

Foto in vorm

Foto in een vorm plaatsen

Je kunt de foto ook uit een vorm stansen. Klik op de button 'Vorm' en een popup venster verschijnt. Er zijn 13 stansvormen beschikbaar. In dit voorbeeld kiezen we voor een hartje ;)

Stempel

Stempel

Selecteer de foto en kies voor de 3e filter, een kleine preview is al zichtbaar. Nu kun je de afbeelding transparant maken door op 'Transparantie' te klikken. Een popup venster verschijnt en je selecteert de ondergrond die je wilt verwijderen, klik op 'Transparant maken' en vervolgens op 'Opslaan'. Nu heb je een echte stempel van de foto gemaakt. Je geeft de stempel een andere kleur door de foto nogmaals te selecteren en een kleur te kiezen in het venster aan de rechterzijde.

Origineel
Uitvergroting gerasterd
Gerasterd

Foto opdruk wordt gerasterd

Misschien heb je ergens anders eens een foto op een T-shirt, sweater, polo of hoodie laten bedrukken en leek dit meer op een vinyl sticker? Bij T-shirtsonline doen we dat anders en wordt je foto voor zwart gekleurd textiel eerst gerasterd waardoor deze veel zachter aanvoelt en eruit ziet als echt drukwerk.


  • Opdruk voelt zacht aan
  • Opdruk is elastischer
  • Unieke uitstraling
  • Uitstekende wasbestendigheid
Goedkoop T-shirt bedrukken
Incl. opdruk
op één zijde
Ook in kindermaten
Goedkoop T-shirt bedrukken vanaf 1 stuk incl. opdruk op één zijde in full-color voor slechts €7,95. Laat dit witte T-shirt bedrukken met tekst, foto of je eigen ontwerp.150 grams, 100% katoen en verkrijgbaar in dames, heren en kinder maten van Fruit of the Loom...
Dinsdag, 22 juni
€7,95 Ex. BTW:€6,57
Outlet T-shirt
UITVERKOCHT
Merk: B&C
T-shirt van zeer goede kwaliteit dat zich uitstekend laat bedrukken met eigen ontwerp, foto of tekst. Dit witte T-shirt hebben wij voordelig kunnen inkopen waardoor wij deze tegen Outlet prijzen kunnen aanbieden. Voor het bedrukken rekenen wij slechts €3,95 per drukzijde in full-color. Maximale drukformaat is 35 x 45 cm. Wit T-shirt B&C190 verkrijgbaar in uni maat M. 190 grams supersterk en za..
Dinsdag, 22 juni
€5,00 €2,50 Ex. BTW:€2,07
Weergeven 1 t/m 2 van in totaal 2


T-shirtsonline gebruikt cookies om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Meer...