T-shirt met foto bedrukken

T-shirt met foto bedrukken vanaf 1 exemplaar. Leuk als geschenk of herinnering aan dat te gekke concert of die fantastische vakantie. In het ontwerpprogramma vind je een koppeling zodat je foto’s direct kunt uploaden vanuit je Facebook account. Een foto uploaden vanuit je eigen bibliotheek kan natuurlijk ook.

foto uploaden t-shirt

Foto uploaden

Aan de linkerzijde van het ontwerpprogramma vind je de button ‘Uploaden’. Het upload venster wordt aan de rechterzijde geopend en je kunt een foto uploaden vanuit je eigen bibliotheek. Je kunt ook rechtstreeks foto’s vanuit je Facebook of Instagram account uploaden. Klik op een van de buttons en login. Nadat je een foto hebt geüpload kun je deze eventueel nog bewerken.

zwart wit opdruk T-shirt


Filters

Selecteer de foto op het T-shirt en het venster opent zich nogmaals. Nu heb je de keus om een filter toe te passen. In dit voorbeeld kiezen we voor een zwart-wit filter. Je hebt keuze uit 8 filters. Een kleine preview is al zichtbaar om je keuze makkelijker te maken.

Foto bijsnijden T-shirt

Bijsnijden

Wil je maar een gedeelte van de foto afdrukken dan kan dat ook. Selecteer de foto die je wilt bijsnijden en klik op de button ‘Snij bij’. Selecteer nu wat je wilt bijsnijden en klik vervolgens op de kleine ‘V’ button die je boven de afbeelding ziet staan. Ben je niet tevreden klik dan op de herstel button (Undo) en maak een nieuwe selectie.

Hartjes vorm foto t-shirt

Foto in een vorm plaatsen

Je kunt de foto ook uit een vorm stansen. Klik op de button ‘Vorm’ en een popup venster verschijnt. Er zijn 13 stansvormen beschikbaar. Ben je niet tevreden klik dan op de herstel button (Undo) en maak een nieuwe selectie of kies voor een andere stansvorm.

foto als stempel bedrukken op t-shirt

Foto als stempel bedrukken

Selecteer de foto en kies voor de 3e filter, een kleine preview is wederom zichtbaar. Nu kun je de afbeelding transparant maken door op ‘Transparantie’ te klikken. Een popup venster verschijnt en je selecteert de ondergrond die je wilt verwijderen, klik op ‘Transparant maken’ en vervolgens op ‘Opslaan’. Nu heb je een echte stempel van de foto gemaakt.

Winkelwagen
Scroll naar top