Private Label T-shirt

private label t shirt ontwerpen

Laat jij wel eens een T-shirt bedrukken met je eigen ontwerp? Zou het dan niet gaaf zijn als je daar ook je eigen private label aan kunt geven? Dat kan voor maar €20,- inclusief je eigen ontwerp. Gewoon vanaf 1 exemplaar. Eerst een offerte aanvragen? Welnee! Mijn eigen label met mijn ontwerp voor maar €20,-?! Jazeker, écht jouw merk. Dát noemen wij een Private Label. Ga je gang. Welkom!

Private Label T-shirt

Regelmatig krijgen wij de vraag of het ook mogelijk is dit T-shirt te ontwerpen en die te verkopen via T-shirtsonline. In de vorm van een eigen shop is dat helaas niet mogelijk. Maar er zijn meer mogelijkheden. Ga bijvoorbeeld dit T-shirt ontwerpen met je (band) logo en deel deze via Facebook, Pinterest of Twitter. Klik op de link ‘Delen’ boven in het ontwerpprogramma en je ontwerp verschijnt direct op je eigen pagina. Of kopieer de link en plaats deze in je mailings. Je verdient er verder niets aan maar hé, het is gratis en zo kun je toch je band, instelling of club promoten.

Verantwoord T-shirt

Dit T-shirt is door de waterbasis inkt ook nog eens een verantwoord T-shirt. Bestel wat je nodig hebt, een grote oplage bestellen is helemaal niet nodig. Zo blijf je nooit met een voorraad zitten, wel zo milieuvriendelijk. Benieuwd? Bestel er gewoon eerst eens één en maak kennis met deze verbluffende kwaliteit. Wij zijn niet de enige die T-shirts bedrukken maar wél de enige die jouw droom voor een eigen merk kunnen laten uitkomen als je budget €20,- is.