• Actie! spoed t shirt bedrukken

  Spoed T-shirt

  1 exemplaar vanaf    12,00

  Inclusief opdruk op een zijde.

 • Goedkoop T-shirt bedrukken

  Goedkoop T-shirt

  1 exemplaar vanaf   7,50

  Inclusief opdruk op een zijde.

 • super premium t-shirt bedrukken

  Super Premium T-shirt

  1 exemplaar vanaf   17,50

  Inclusief opdruk op een zijde.

 • Family t-shirt bedrukken

  Family T-shirt

  1 exemplaar vanaf   12,50

  Inclusief opdruk op een zijde.

 • Biologisch T-shirt

  Biologisch T-shirt

  1 exemplaar vanaf   13,50

  Inclusief opdruk op een zijde.

 • Baby rompertje bedrukken

  Rompertje

  1 exemplaar vanaf   12,50

  Inclusief opdruk op een zijde.

 • gymtas rugzakje bedrukken

  Gymtas

  1 exemplaar vanaf   8,00

  Inclusief opdruk op een zijde.

 • Hoodie bedrukken

  Hoodie

  1 exemplaar vanaf   25,00

  Inclusief opdruk op een zijde.

T-shirt bedrukken

T-shirt ontwerpen en bedrukken

T-shirt ontwerpen en bedrukken met eigen tekst, foto of logo. Kleine oplage vanaf één exemplaar. Snelle levering van T-shirt, polo, sweater, hoodie, biologisch T-shirt en baseball pet. T-shirt online is al meer dan 23 jaar het adres voor het bedrukken van T-shirts. Hoogwaardige kwaliteit bedrukt met jouw eigen ontwerp, tekst, foto of logo. Wij bedrukken alle kleding in onze eigen drukkerij.

Goedkoop T-shirt bedrukken per stuk. Hiervoor hebben wij een online ontwerpprogramma ontwikkeld die zeer eenvoudig in gebruik is. Zo kun je een afbeelding uit onze database toevoegen aan je ontwerp. Keuze uit meer dan 1 miljoen (!) afbeeldingen. Probeer het vrijblijvend eens uit. Kom je er niet uit, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je dan graag verder.

T-shirt foto opdruk

T-shirt met foto bedrukken

Als je een foto op Facebook hebt staan die je graag op een T-shirt wilt laten bedrukken dan kun je deze via het ontwerpprogramma direct uploaden. Foto’s uploaden vanuit je eigen bibliotheek kan natuurlijk ook. Of zoek foto’s in de database van Pixabay. Keuze uit 2,4 miljoen afbeeldingen!

De foto kun je eventueel nog in het ontwerpprogramma bewerken. Pas kleurfilters toe of gebruik maar een gedeelte van de foto. Plaats foto’s in vormen of zet tekst en stans deze door je foto heen. Een voorbeeld daarvan hebben we bij dit artikel geplaatst. Al deze opties kosten overigens niets extra. Fun!

T-shirt idee, hardlopers en inspiratie

Heb je een goed idee?

Heb je een goed idee maar kun je niet kiezen uit welk T-shirt? Hieronder vind je de top 3 van de beste verkopende modellen.

 1. Goedkoop T-shirt
 2. Spoed T-shirt
 3. Super Premium T-shirt

Geef jouw idee nog meer vorm door je te laten inspireren door de vele afbeeldingen van Pixabay, vormen of cliparts die je kunt downloaden in het ontwerpprogramma. Te weinig lettertypen? Op je tablet of pc kun je gemakkelijk meer lettertypen toevoegen, keuze uit 878(!) fonts. O ja, standaard hebben we 20 drukkleuren aangemaakt. Met de Colorpicker kun je zelf elke gewenste kleur mengen.

Deel je T-shirt ontwerp op Facebook

Deel je T-shirt ontwerp op Facebook

Regelmatig krijgen wij de vraag of er ook een mogelijkheid is om zelf ontworpen T-shirts via onze webshop te verkopen. In de zin van een eigen winkel is dat niet mogelijk maar er is ook een andere manier. Maak bijvoorbeeld een ontwerp en deel deze via Facebook. Je verdient er dan niet aan, alhoewel, het kost ook niks en zo kun je wel merchandise aanbieden of iets anders promoten.

Het ontwerp kan eventueel bewerkt worden door anderen. Hierdoor is het mogelijk om gepersonaliseerde club T-shirts aan te bieden. Zo kan ieder lid z’n eigen T-shirt bestellen. We drukken pas als er een T-shirt besteld is, zo is er geen investering nodig en blijft niemand met een voorraad zitten. Ook handig, je hoeft deze niet zelf te versturen, dat doen wij voor je. Volg ons op Facebook, zo kun je zien hoe wij zelf ook gebruik maken van deze mogelijkheid. Delen kan ook via Pinterest en Twitter. Je kunt de link natuurlijk ook gebruiken in mailings van je band, club of bedrijf. Probeer het eens, het is altijd gratis.

Winkelwagen
Scroll naar top