Winkelmandje
Wij zijn geopend. De bezorgdatum staat bij elk product vermeld.

Druktechniek

No Image

Stap 1

Printen

Het door jou gemaakte ontwerp wordt uitgeprint op speciaal papier. De printer die hiervoor gebruikt wordt kan ook wit printen. Voor een goede dekking op donker textiel wordt er ook onder de kleuren wit geprint.

No Image

Stap 2

Lijmen

Om het ontwerp te laten hechten aan het textiel wordt er een lijmlaag onder de kleuren aangebracht. Omdat deze laag alleen wordt overgebracht op de kleuren in het ontwerp zal er geen rechthoekige coating laag zichtbaar zijn op het textiel. In het tekenprogramma heb je de mogelijkheid transparantie aan te geven.

No Image

Stap 3

Overzetten

De transfer, zoals dat heet, is nu klaar  om bedrukt te worden op textiel. Hiervoor wordt een pneumatische drukpers gebruikt. Hierdoor ontstaat een opdruk welke vrij is van randen. 

No Image

Stap 4

Resultaat

Het resultaat is een zeer zachte en goed dekkende afbeelding. De opdruk gaat vele wasbeurten mee en de kleuren blijven mooi.

No Image

DTG Printing

Alle wit gekleurde en 100% katoenen items worden direct bedrukt met textiel inkt door middel van een DTG Printer. Alle donker gekleurde items die bestaan uit 100% katoen worden ook door deze printer bedrukt als het ontwerp bestaat uit enkel zwarte kleuren.

Deze DTG druktechniek (Direct To Gartment) zorgt ervoor dat de het ontwerp diep in de vezels wordt gedrukt waardoor deze niet voelbaar is. De opdruk is zeer elastisch en gaat vele wasbeurten mee.