Verzending en levertijd

PostNL

Wij versturen met PostNL. De verzendkosten zijn € 3,95 per bestelling in Nederland en €8,50 naar België. Gratis levering in Nederland bij bestellingen vanaf €75,-. De bezorgdatum staat vermeld bij het product en deze wijzigt op werkdagen na 15:15 uur (spoedopdrachten na 16:00). Onder normale omstandigheden is de geselecteerde bezorgdatum zeker haalbaar echter kunnen wij dit helaas niet 100% garanderen. Bedrukt textiel kan om deze reden dan ook niet geretourneerd worden. Houd daar dus rekening mee! Bestel je producten met verschillende bezorgdatums dan telt altijd de langste levertijd. Deelleveringen zijn niet mogelijk.

Pakjegemak afhaalpunt

U heeft ook de mogelijkheid om uw pakket zelf op te halen. Met ruim 2600 afhaallocaties in heel Nederland zit er namelijk altijd een in de buurt, onder andere bij Albert Heijn, Bruna, Jumbo, Vivant en Primera

Afhalen

Om niet afhankelijk te zijn van PostNL kunt uw bestelling ook afhalen in Ede. Als uw bestelling gereed is ontvangt u hiervan bericht alsmede een pincode voor het cijferslot van de afhaalbox naast  onze ingang. U kunt uw bestelling dan afhalen wanneer u dat uitkomt.